Rreth nesh

rreth nesh genci ismaili

Studio Ligjore Genci Ismaili ofron shërbime për persona fizik ose juridik, vendas ose të huaj, për ceshtje civile, administrative ose penale
Me një eksperiencë prej vitesh, studio jone ka ofruar shërbimet dhe eksperiencën më të mirë tek te gjithe klientët dhe partneret tanë.

Gjithë sfidat ligjore të ndryshme kane qëne të përballueshme me sukses nga stafi ynë duke rezultuar vetëm në histori suksesi dhe përvojë.
Studio Avokatie Genci Ismaili ofron zgjidhje të shumta në shumë sektore të ndryshem të veprimtarisë ligjore dhe perfaqësimit ligjor.

Në ditët e sotme ku mbrojtja ligjore është një domosdoshmëri dhe ku kontratat janë mënyra më e shpeshtë dhe efektive me të cilat realizohen marrëveshje tregetare apo bashkëpunime të ndryshme të subjekteve vendase apo të huaja. Parashikimi i kushteve specifike dhe zgjidhjeve strikte, janë nevojë e klientëve të sotëm.

Pranë studios tonë kanë dhënë ndihmën dhe kontributin e cmuar profesional:

Av. Lorenc Baro
Av. Odeta Todorushi
Av. Noel Veizi
Av. Defrim Bulica
Av. Spiro Dodbiba

Si dhe një brez i tërë asistentë avokatësh të cilët sot ushtrojnë profesionin e Avokatit apo një sërë detyrash të rëndësishme në institucione shtetërore